Systeem kiezen

e n v e r g e l i j k e n

AFSPRAAK ?

van 10u/18u
+32 475 57 17 36

of mail 24/7

wielle@arts2b.com

 

Systeem kiezen

Systeem kiezen

Contour
Combirail
Clickrail
Clickrail Pro
Classic Rail
Classic Rail Plus
Top Rail
Overige
ONLINE Bestellen

Contour

OPHANGEN MAG GEZIEN WORDEN 

De beleving van de kunstenaar en het gevoel van de kijker kruisen hun wegen aan de muur. Ook hier verdient het accent alle aandacht. Met dit designvol ophangsysteem is ophangen een wezenlijk onderdeel van de presentatie geworden. De nieuwe Contour Rail voegt aan alle technisch hoogwaardige eigenschappen nog een aantal details toe, die de presentatie vervolmaken.

De maximale draagkracht van 20kg per meter ophangrail zorgt ervoor dat met een zo klein mogelijk formaat kan worden volstaan: LESS RAIL and  MORE ART. De rail krijgt evenwel een uniek karakter, doordat hij is uitgevoerd in een aantrekkelijk, strak design en kan worden geleverd in elke gewenste RAL-kleur.

Daarom is deze rail perfect voor de projectmarkt, hetzij voor de kleuren van uw bedrijfslogo ofwel voor de accentwanden in ziekenhuizen, zorgkamers, kantoren, recepties en toonzalen.

 

Ontdek de Contour en maak een goede indruk,  via de menuknop VIDEO

Combirail

Combi Rail Pro Light biedt de ultieme manier van presenteren. De rail zelf heeft een elegante vormgeving en past daardoor in elke omgeving, van modern tot klassiek. De lamp geeft, door een verplaatsbare flexibel design-armatuur, de mogelijkheid om objecten op effectieve en hoogwaardige manier uit te lichten. In combinatie met de led-spots van PHILIPS geniet je een warm-witte accentverlichting met een heel laag verbruik. Monteren en installeren van de Combi Rail Pro Light is uiterst gebruiksvriendelijk en kan snel en probleemloos worden uitgevoerd.

Clickrail

Een flexibel ophangsysteem integreren in uw interieur kan eenvoudig en snel met de Click Rail. Door inklikken of inschuiven van de draden met ophanghaken naar keuze, geniet u over een flexibele ophanging van wanddecoraties. Kiest u voor de primer uitvoering van de Click Rail, dan kunt u deze schilderen in de kleur van uw muur. Deze rail heeft een aantrekkelijke prijszetting en wordt door ons heel vaak gemonteerd in de projectmarkt. Zijn gesloten vorm op een vlakke wand vangt immers geen stof en is daardoor ideaal voor de zorgsector. Met een maximale belasting van 20kg/m en aangepaste ophangset kan iedereen de meeste wanddecoraties ophangen.

Clickrail Pro

Deze rail is ontworpen voor de veeleisende en/of professionele gebruiker die de looks en eigenschappen van de gewone Click Rail heeft; echter dan in een zwaardere uitvoering én de keuzemogelijkheid biedt uit 2 verschillende ophangopties met elk unieke eigenschappen. Bij optie 1 kiest u vanwege de extra flens voor een plafond-aansluitende montage. Bij optie 2 ontstaat er een onzichtbare ophanging. Kiest u voor de primer uitvoering van de Click Rail Pro, dan kunt u deze schilderen in de kleur van uw muur waardoor het ophangsysteem vrijwel onzichtbaar overvloeit in de muur en plafond. Met een maximale belasting van 50kg/m is deze rail ideaal voor de purist. In vergelijking met de STAS CLIP max heb je met de CLICKRAIL PRO een hogere belasting en 2 bruikbare zijden.

Classic Rail

De Classic Rail is een wandprofiel dat vaak toegepast wordt in kunstkringen en bij tentoonstellingen. De Classic Rail in alu-kleur is ook geschikt voor een eigentijds loft-interieur. Dankzij de open J-vorm en de vaste stangen kunnen wanddecoraties en bv. artwork met dibond snel van plaats verwisseld worden. Dit profiel met een maximale belasting van 20kg/m is ook ideaal bij ruwe muren.

Classic Rail Plus

De Classic Rail+ is speciaal ontwikkeld voor musea, gallerijen en gepassioneerde kunstverzamelaars, waarbij men zwaardere kunstwerken en decoraties tot 100 kg/m kan ophangen. Met dit professioneel systeem kun je ook objecten diefstal-vertragend ophangen. Dankzij de elegante en afgeronde J-vorm kunnen decoraties snel van plaats gewisseld worden. Voor de witte profielen worden schroeven voorzien met witte kop. Met dit stijlvolle en robuust systeem ben je op alles voorbereid.

Top Rail

Ideaal om systeemplafonds in de zakelijke markt, scholen of zorgsector te transformeren tot een onzichtbaar ophangsysteem. De rail is namelijk speciaal ontwikkeld voor bevestiging tegen de houten kantlat van het systeem-plafond, waardoor het idee ontstaat dat de decoraties aan het plafond hangen. Verkrijgbaar in alukleur, mat zwart of wit, afhankelijk van de houten kantlat. Vanwege zijn montage een maximale belasting van 20kg/m.

Overige

Onze fabrikanten leveren ook andere oplossingen :

  • Speciale haken voor scheidingswanden
  • Inforail , een ideaal middel voor  memo's en mededelingen aan de wand
  • Kliklijsten , in een simpele handeling posters  wisselen in strakke alu lijsten
  • Display It : Signalisaties, foto's of aanbiedingen zoals Vastgoed in een stijlvol systeem met kabels en plexihouders
  • Accessoires ,  Lijst- & Railbenodigdheden. 

Zoek je  een specifieke oplossing neem vrijblijvend contact op via wielle@arts2b.com of het rechtstreeks nummer 0475 571736

download hier de volledige catalogus van Artiteq.

ONLINE Bestellen

Sedert 2017 kan ook direct besteld worden via artiteqprojecten.be

 

Offerte aanvragen

Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak. Wij komen graag langs om uw plannen te bespreken.