architect & Project

vertrouwensrelatie

architect & Project

architect & Project

arts2B koos resoluut voor ARTITEQ als huismerk, die alle ophangsystemen zelf ontwerpt en produceert. ARTITEQ heeft een strak en meest uitgebreide assortiment. Maar u kunt  net zo goed  terecht bij ons voor de systemen STAS en NEWLY.

Wij hebben sedert 1990 werkervaring met het ophangen van wanddecoraties en kennen de verschillende  systemen en merken. Daarom kunt u 100% vertrouwen op objectief advies vanuit de praktijk. Bovendien zijn op deze website technische tekeningen beschikbaar om U optimaal te kunnen bedienen. Alsook de diverse montagemogelijkheden en de teksten voor een correcte omschrijving in het lastenboek en/of bestek.

Wenst u meer concrete informatie over deze ophangsystemen of een demonstratie, aarzel dan niet om contact opnemen voor een afspraak op tel. 0475 571736 of via wielle@arts2b.com

Bekijk en download de bestekteksten en architectentekeningen van de diverse ARTITEQ-ophangsystemen via de knop systeemoverzicht.

 

bouwprojecten

arts2B ontwikkelde zich tot specialist voor ophangsystemen en verzorgt zowel leveringen als montages in gans Vlaanderen. Voor elke situatie stellen wij een flexibele en duurzame oplossing voor om wanddecoraties VLOT te kunnen ophangen, met name voor kantoren, zorg-, onderwijs- en overheidsinstellingen. Vertrouw arts2B met een gerust hart de volledige montage toe tot tevredenheid van uw eindgebruikers.

Wij verzorgen projecten rechtstreeks voor de facilitaire markt ofwel als aannemer in een correcte verstandhouding. Wij hebben al verschillende projecten gerealiseerd in opdracht van OCMW's en voor gerenommeerde bouw- en interieurbedrijven.

Neem contact op voor een snelle budgettering of nauwkeurige offerte voor uw project of aanbesteding.

 

zorgsector

Voor bejaarden en zorgbehoevenden is de eigen thuisomgeving achterlaten voor een kamer in een rust-en verzorgingstehuis of serviceflat een emotionele beslissing. Wij staan er misschien onvoldoende bij stil, maar het personaliseren van hun nieuwe woonruimte met warme souvenirs van vroeger, foto's en schilderijen maakt voor hen een wereld van verschil. Met deze bescheiden en slimme investering bespaart u bovendien vele renovatiekosten van de wanden achteraf.

 

Offerte aanvragen

Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak. Wij komen graag langs om uw plannen te bespreken.