ophangsystemen, meer dan haken en rails alleen

verkoop & montage

ophangsystemen, meer dan haken en rails alleen

ophangsystemen, meer dan haken en rails alleen

Naast kunst voor kantoren en de zorgsector richt arts2B zich op een snelle levering van schilderijophangsystemen voor de FACILITAIRE &  ZAKELIJKE markt. Wij analyseren nauwgezet de  behoeftes en bieden verschillende systemen voor elke wand of plafond. Onze systemen passen zowel in nieuwe als bestaande gebouwen.

Voor Architecten en Bouwbedrijven in de projectmarkt hebt u aan arts2B een betrouwbare partner. Wij bestuderen uw project en adviseren de beste ophangsystemen en staan bovendien garant voor een perfecte montage en dienst na verkoop. (meer info: zie architect & project) wij hebben reeds vele projecten gerealiseerd voor bouwbedrijven in de projectmarkt.

arts2B montagedienst

Het arts2B montage team draagt zorg voor een professionele montage. U bent ervan gegarandeerd dat de systemen optimaal gemonteerd worden zoals de fabrikant het voorschrijft. Wij zijn al VANAF 30 METER voor  alle montage-opdrachten  beschikbaar, ook voor thuis wat UNIEK is.  Onze ervaringen gaan terug naar 2009, en is de beste garantie  voor een zorgvuldige afwerking.

 

ONLINE bestellen ?

 

Voor PROJECTORDERS graag via mail : wielle@arts2b.com

https://youtu.be/74HXSyU5xAI

 

Offerte aanvragen

Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak. Wij komen graag langs om uw plannen te bespreken.