IMAGEROOM / artwork à la carte

kunst op ieder(s) maat

Contacteer ons

Kolenkaai 62
8000 Brugge
+32 475 57 17 36

wielle@arts2b.com

IMAGEROOM / artwork à la carte

IMAGEROOM / artwork à la carte

De kant-en-klare wanddecoratie is verkrijgbaar op veel plaatsen, maar vaak in een beperkt aantal stijlen, uitvoeringen of  afmetingen. Ze worden vaak in serie en grote hoeveelheden geproduceerd. Dit is beslist niet de ideale voedingsbodem om een authentieke uitstraling te geven aan uw bedrijf of organisatie.

Het  budgetvriendelijke "art-on-demand concept" is daarin dé uitzondering en UNIEK voor een eigen stijl

In 3 stappen bepaal je zelf wat je wilt

1. It's all about the image

Omdat het allemaal gaat om het perfecte beeld kies je uit een collectie van internationaal artwork

Gaande van strak abstract, moderne landschappen, kleurige bloemen en stijlvolle fotografie tot traditioneel artwork. De keuze is zeer uitgebreid en laat toe om een unieke stijl te bepalen voor ieder interieur.

2. The charm of the material

Na het beeld heb je de grote vrijheid in materiaal en afwerking. Voor bepaalde  beelden is de afwerking op echte canvas de beste uitstraling. Andere werken komen veel beter tot recht op het strakke aludibond of trendy plexiglas. De kwaliteit en het eindresultaat is niet te onderscheiden van het origineel behalve.... een handtekening ... ? Vervolgens kun je dit alles zonder of met inlijsting aan uw wanden presenteren.

3. Size matters

De uitstraling van een beeld in uw interieur staat en valt bij de juiste afmeting. Een reeks van 4 beelden van 50x50cm of één groot beeld van 120x120cm ?  Laat je creativiteit of  dat van uw interieur-verantwoordelijke de vrije hand.

Voor uw project,  begeleiden wij  graag van A tot Z.  Waarom aarzelen, je kunt voor dit budgetvriendelijk artconcept nu een afspraak maken

Of bezoek sedert 2017 gerust de gloednieuwe "shop-in-the-shop IMAGEROOM.be te BRUGGE 

Offerte aanvragen

Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak. Wij komen graag langs om uw plannen te bespreken.