kunst & design, voor elk wat wils

kantoor, horeca & zorgsector

kunst & design, voor elk wat wils

kunst & design, voor elk wat wils

Kunst en design komt steeds dichter bij de mensen. Niet alleen meubels van bekende designers worden in serie gefabriceerd, maar ook artwork van internationale artiesten worden steeds meer in serie gemaakt.

arts2b staat volledig achter deze evolutie. Op deze manier wordt het betaalbaar om een kunstwerk te verwerven, voor uw werkplek, uw kantoor, uw bedrijf, ....

Het  art-on-demand concept & de inlijstservice biedt alle vrijheid. Onze producties zijn vanwege de aantrekkelijke prijs ook ideaal voor projecten in de zorgsector, bedrijven of overheidsinstellingen.

We gaan graag in overleg met uw (interieur)architect of projectverantwoordelijke binnen uw organisatie, om samen het artwork te bepalen dat bij uw beoogde interieur past.

" Goed gekozen artwork heeft immers een stimulerend effect op bezoekers, bewoners of uw medewerkers!"

Alles wordt aan Europese kwaliteit verzorgd. 

Heeft u een specifiek project dan kunt u ons vrijblijvend contacteren voor een verkennende afspraak.

 

inlijstservice & creativiteit op maat

arts2B volgt de internationale trends en maakt graag gebruik van hedendaagse materialen. Creativiteit en een ruime branche kennis zijn voor arts2B grote troeven. Met een vrije keuze in profielen, afwerking en afmeting bereiken we nagenoeg elke uitstraling, van modern tot traditioneel.

Elke ruimte vraagt om een aangepaste benadering. Het directiekantoor of de vergaderruimte wordt anders aangekleed dan de eetruimte. Maar ook uw medewerkers verdienen een werkplek waar ze zich goed voelen. Voor iedere ruimte en budget hebben we mooie oplossingen.

arts2B is sinds 2019 gefusioneerd met ART & FRAME CENTER uit Brugge

Maak gerust een afspraak in onze inspirerende showroom voor een persoonlijk advies en ideaal voor particulieren.

 

artwork à la carte 

De kant-en-klare wanddecoratie is verkrijgbaar op veel plaatsen, maar vaak in een beperkt aantal stijlen, uitvoeringen of  afmetingen. Ze worden vaak in serie en grote hoeveelheden geproduceerd. Dit is beslist niet de ideale voedingsbodem om een authentieke uitstraling te geven aan uw bedrijf of organisatie.

Het  budgetvriendelijke "art-on-demand concept" is de uitzondering, immers in 3 stappen bepaal je alles zelf :

 

1. It's all about the image

Omdat het allemaal gaat om het perfecte beeld kies je uit een collectie van internationaal artwork

Gaande van strak abstract, moderne landschappen, kleurige bloemen en stijlvolle fotografie tot traditioneel artwork. De keuze is zeer uitgebreid en laat toe om een unieke stijl te bepalen voor ieder interieur.

2. The charm of the material

Na het beeld heb je de grote vrijheid in materiaal en afwerking. Voor bepaalde  beelden is de afwerking op echte canvas de beste uitstraling. Andere werken komen veel beter tot recht op het strakke aludibond of trendy plexiglas. De kwaliteit en het eindresultaat is niet te onderscheiden van het origineel behalve.... een handtekening ... ? Vervolgens kun je dit alles zonder of met inlijsting aan uw wanden presenteren.

3. Size matters

De uitstraling van een beeld in uw interieur staat en valt bij de juiste afmeting. Een reeks van 4 beelden van 50x50cm of één groot beeld van 120x120cm ?  Laat je creativiteit of  dat van uw interieur-verantwoordelijke de vrije hand.

Voor uw project,  begeleiden wij  graag van A tot Z.  Waarom aarzelen, je kunt voor dit budgetvriendelijk artconcept nu een afspraak maken

Offerte aanvragen

Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak. Wij komen graag langs om uw plannen te bespreken.