Wanddecoratie op maat

Contacteer ons

Kolenkaai 62
8000 Brugge
+32 475 57 17 36

wielle@arts2b.com

Wanddecoratie op maat

Voorjaar 2014 werd arts2B gecontacteerd voor een wanddecoratie-afspraak in de nieuwe kantoorruimtes. Na een korte brainstorm werd gekozen voor  gepersonaliseerd artwork gebaseerd op het werkgebied waarin het bedrijf actief is. Uit eigen fotomateriaal van de klant  en een selectie van stockphotos werden de beelden grafisch bewerkt om het decoratieve karakter te verhogen. Deze wanddecoratie is uniek en nergens verkrijgbaar, het werd op maat geproduceerd voor de klant.

Een geslaagde B2B toepassing van  artservice en wanddecoratie die beschikbaar is voor ieder bedrijf en dus ook voor uw organisatie. Neem gerust vrijblijvend een afspraak zodat we het interieur voor medewerkers en bezoekers, stimulerend kunnen inrichten.

Decancq Group / Dabobel is een familiale onderneming. Decancq Group is gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van elektrische voorzieningen in winkels, bedrijfspanden, magazijnen en industriële gebouwen. Firma Decancq werd reeds in 1981 door Paul Decancq opgericht en wordt op vandaag geleid door de 2e generatie Bjorn, Dave en Fleur Decancq. Dabobel werd in 2004 door Dave en Bjorn Decancq opgericht en is gespecialiseerd in het bouwen en onderhouden van telecominstallaties voor GSM operatoren. Netwerken 2G, 3G, 4G (LTE), microwave bieden geen geheim voor Dabobel. Het hele team is dagelijks in de weer om het GSM-netwerk in Vlaanderen verder uit te bouwen. Sinds de verhuis naar het industriepark te Izegem in 2012 heeft Decancq Group zich verder weten te professionaliseren.

 

Offerte aanvragen

Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak. Wij komen graag langs om uw plannen te bespreken.